Sjukstuga..!

Åh vad trött jag blir, i tisdags morse när jag vaknade var jag super förkyld och halsen ska vi inte prata om! Men på kvällen vart halsen bättre så jag trodde förkylningen skulle gå över snabbt, har varit hemma ett par dagar nu och bara vilat. Men det blir bara värre!? Idag mår jag skit :/ Har knappt sovit något inatt, halsen kliar och det täpper till så jag har svårt att andas emellanåt, blää! Jag går runt och nyser och fräser hela tiden, haha :/
Jag kommer vara hemma från skolan imorn med, men Molly ska till tandläkaren så ska försöka ta henne dit, vi har gett återbud ett par gånger nu eftersom antingen har jag inte haft tid att gå med henne, tiden har krockat med andra sjukhusbesök eller så har Mollan varit hängig. Jag hoppas verkligen jag är piggare till helgen!
 
Förra helgen så hade kulturskolan öppet hus så barnen fick testa på att spela alla möjliga olika instrument, sjunga i kör och spela teater :) Molly testade på att få ton i en tvärflöjt, men det var inte lätt! Sen testade hon på att spela piano, hon fick spela blinka lilla stjärna men det instrumentet hon fastnade för var... TRUMMOR! Haha! Tack och lov måste dom vara 10 år för att börja ta lektioner ;)
 

 
På söndagen firade vi min låtsaspappa som hade fyllt år, han hade beställt en sjukt god smörgåstårta!
 
 
Nu ska jag trösta mig lite och se om jag kan klicka hem någon mysig kofta eller något annat snyggt, ibland måste man väl få unna sig lite? :)
 
Byee!

mollansmamma.blogg.se

Hej! I min blogg får ni läsa om hur det är att vara mamma till ett dianetes barn. Min dotter fick sjukdomen när hon var 1 år och 10 månader. Idag är hon 6 år och det har varit väldigt tuffa år. Följ med i våran vardag, i både med och motgångar.

RSS 2.0